1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. ÎN MOLDOVA, PE 25 APRILIE, VA FI LANSAT PROGRAMUL NAȚIONAL „PLĂȚI FĂRĂ NUMERAR”
16:31 - 24.04.2024
2
0 /5 Stars by
0
0

ÎN MOLDOVA, PE 25 APRILIE, VA FI LANSAT PROGRAMUL NAȚIONAL „PLĂȚI FĂRĂ NUMERAR”

ÎN MOLDOVA, PE 25 APRILIE, VA FI LANSAT PROGRAMUL NAȚIONAL „PLĂȚI FĂRĂ NUMERAR”

În 2023, în Moldova au fost înregistrate peste 185 de milioane de tranzacții fără numerar, ceea ce, potrivit estimărilor specialiștilor, reprezintă o „creștere fără precedent” pentru republică.

După cum relatează INFOTAG, în pofida acestui rezultat, unele categorii de populație din Moldova sunt încă sceptice în ceea ce privește metodele de plată fără numerar, fie că este vorba de plată de facturi online, cumpărături cu cardul bancar sau cu portofelul electronic.

„Această reticență este alimentată de o serie de temeri și preocupări pe care populația le are cu privire la tehnologiile bancare”, a remarcat un interlocutor din Asociația Băncilor din Moldova (ABM).

Potrivit acestuia, pentru a combate astfel de temeri și pentru a stimula creșterea numărului de plăți fără numerar, Asociația Băncilor din Moldova, în parteneriat cu Visa și cu sprijinul proiectului „Tehnologii ale viitorului în Moldova”, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie, organizează Campania Națională „Plăți Fără Numerar”.


Publicat de:Наталья
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее